Δίχτυα Σκίασης Οικοδομών

Δίχτυα σκίασης

Δίχτυα σκίασης κατασκευασμένα από 100% πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας. Είναι ανθεκτικά στην υπεριώδη ακτινοβολία (UV) για μακρόχρονη έκθεση στον ήλιο.

Δημιουργούν ένα ιδανικό μικρο-κλίμα προστασίας που επιτρέπει σε σπορές, φρούτα, λαχανικά, φυτά σε γλάστρες και λουλούδια να ευδοκιμήσουν.  Προστατεύουν τα φυτά και τις καλλιέργειες από την υπερβολική ζέστη και το κάψιμο από την ακτινοβολία UV, που γενικότερα ευθύνονται για περιορισμένες σοδειές χαμηλότερης ποιότητας. Επιπλέον, επιτρέπουν την ανταπόδοση υγρασίας που ευνοεί την οικονομία στην κατανάλωση νερού και χημικών σπρέι. Τα δίχτυα σκίασης χωρίζονται σε διάφορους τύπους ανάλογα με την ύφανση τους, που καθορίζει το ποσοστό της ακτινοβολίας που διαπερνά το καθένα.

Επίσης τα δίχτυα σκίασης χρησιμοποιούνται σε συστήματα σκαλωσιών κυρίως για να συγκρατούν απορρίμματα και μπάζα στο εργοτάξιο, ενώ παράλληλα μειώνουν και τον κίνδυνο για αντικείμενα που μπορεί να πέσουν εκτός του χώρου της κατασκευής. Οικονομική λύση για την αποφυγή ατυχημάτων. Άνετη κυκλοφορία του αέρα, μειώνοντας τις επιπτώσεις πολύ ισχυρών ανέμων.

Χρήση: Τα δίχτυα σκίασης είναι κατάλληλα για οικοδομές (σε σκαλωσιές σε υπό κατασκευή και ανακαίνιση κτίρια, για προστασία από το σοβά και τη σκόνη)
για περίφραξη, για σκίαση κηπευτικών και άλλων καλλιεργειών, δημιουργία μικροκλίματος, αντιανεμικούς φράχτες, κλπ καθώς και για την δημιουργία στεγάστρων χώρων στάθμευσης.

 

Διαθέσιμα μεγέθη
Είδος Διάσταση ρολού Πλάτος ρολού
Δίχτυ Ντομάτας Ρολά 100 m 2m │4 m│6m
Δίχτυ Ντομάτας & Οικοδομών Ρολά 100 m 2m │4m│6m│8m
Δίχτυ Οικοδομών Ρολά 100 m 2m│3m│4m
Δίχτυ Οικοδομών & Ελαφριάς Σκίασης Ρολά 100 m 2m│3m│4m
Δίχτυ Σκίασης – Αντιανεμικό Ρολά 50 m 1m│1.5m │2m │3m│4m│5m│6m